BlackVue DR900X-2CH első + hátsó menetrögzitő kamera ,Parkolási Őr funkcióval

Teljes funkciók:

• 4K Ultra High Definition videó, 8 megapixeles CMOS-érzékelő
• Opcionális 4G CM100LTE modul a mindig bekapcsolt BlackVue Cloud-kapcsolathoz
• Csatlakozás kamerájához bármikor, a világ bármely pontjáról a BlackVue Cloud segítségével
• A beépített GPS opcionális hely- és sebességadatokat ad hozzá átfedés a felvételekre
• Wi-Fi vezeték nélküli csatlakozáshoz okostelefonhoz vagy táblagéphez a BlackVue alkalmazáson keresztül
• 162˚ ultraszéles betekintési szög a történet minden részletét rögzíti
• Intelligens parkolási mód védi járművét, amikor nincs a közelben
• Hurokfelvétel és eseményfájl felülírása Védelem
• Ütésérzékelés, mozgásérzékelés és időzített felvételek
• Továbbfejlesztett éjszakai látás az optimális videóminőség és tisztaság érdekében gyenge fényviszonyok között
• 32 GB-os microSD memóriakártya alaptartozék
• Diszkrét lopakodó kialakítás és gyorskioldó szélvédőrögzítés
• BlackVue App iOS és Android rendszerhez – egyszerűen beállítások módosítása és felvételek megtekintése
• BlackVue Viewer PC-hez és Mac-hez – módosítsa a kamera konfigurációját és tekintse meg a felvételeket

4K videók

A BlackVue globális vezető és innovátor az autós videotechnológia területén, és termékfejlesztése során mindig a képminőséget helyezte előtérbe.

A DR900X PLUS -2CH a BlackVue csúcskategóriás egykamerás modellje, amelyet azon felhasználók számára terveztek, akik éjjel-nappal a legjobb videóminőséget kívánják. Lenyűgöző 4K UHD kamera 8 megapixeles CMOS érzékelővel a kiváló tisztaság érdekében.

A 4K Ultra High Definition felbontás pontosan négyszer annyi pixelt tartalmaz, mint a Full HD, egészen pontosan 3840 pixel × 2160 sor, ami 8,3 millió pixelnek felel meg. Egy műszerfali kameránál ez jelentheti a különbséget a használhatatlan pixeles elmosódás és az olvasható rendszám között, különösen sebességnél vagy gyenge fényviszonyok között. Az extra felbontás még nagyobb kihasználása érdekében a DR900X PLUS -2CH hatalmas, ultraszéles, 162 fokos objektívvel rendelkezik, amely hihetetlen tisztaságot és részletgazdagságot biztosít az élektől a szélekig. A DR900X PLUS -2CH kivételesen jól teljesít éjszaka és sötét környezetben, miközben alacsony zajszintet tart fenn. Nappali fényben az akció "lefagyasztásának" lehetősége nem más, mint látványos, köszönhetően a nagy zársebességnek, így a felhasználók még a képernyő szélein, a szomszédos sávokban is tisztán láthatják a járművek részleteit.

Iparágvezető videotömörítés

A DR900X PlUS a legmodernebb videótömörítési technológiával van felszerelve, ami döntő fontosságú a nagy fájlméretek kezelésekor. A H.265 használatával a 4K UHD videofájlok mérete hasonló a Full HD H.264-hez. Más szóval, négyszer nagyobb és jobb képeket kaphat anélkül, hogy feláldozná az SD-kártyán lévő felvételi időt.

Blackvue felhő

A BlackVue Cloud innovatív "összekapcsolt" funkciók sorozata, amelyek új szintre emelik a BlackVue felhasználói élményt, felszabadítva a műszerfal valódi erejét, és távolról összekötve járművével.

Hagyja, hogy a BlackVue vigyázzon az autóra, és azonnal értesítse Önt az eseményekről, például ütközésekről, az Apple vagy Android telefonjára érkező Push Notifications segítségével. Bármikor, bárhonnan csatlakozhat BlackVue műszerfalához, és ellenőrizze autóját a Remote Live View segítségével. Játsszon le rögzített videoklipeket távolról, és készítsen biztonsági másolatot a fontosokról a felhőre vagy telefonjára. A valós idejű élő követés funkciónak köszönhetően nyomon követheti a folyamatot, és hozzáférhet a helyadatokhoz, a GPS-naplókhoz és a vezetési jelentésekhez. Még élőben is közvetítheti a Facebookra és a YouTube-ra.

Csak a BlackVue alkalmazásra és egy mobil internetkapcsolatra van szüksége, mint például az opcionális BlackVue CM100LTE 4G csatlakozási modul és az adat-SIM.

INTELLIGENS PARKOLÁSI ÜZEMMÓD

A műszerfali kamerákat úgy tervezték, hogy rögzítsék a vezetést, de tudtad, hogy a BlackVue DR900X PLUS akkor is képes figyelni a járművét, amikor nincs a közelben?

A BlackVue egyedülálló intelligens parkolási módja ideális, ha elütődés, lopás vagy vandalizmus miatt aggódik, miközben járműve parkol és felügyelet nélkül marad.

A DR900X 2 CH PLUS automatikusan parkolási módba kapcsol, amikor a gyújtást kikapcsolják, és továbbra is figyeli, hogy Ön az Ön járműve, rögzíti és tárolja az eseményeket későbbi áttekintés céljából – vagy valós időben figyelmezteti Önt a BlackVue alkalmazáson keresztül, ha használja. az opcionális CM100LTE csatlakozási modul. A videó pufferelés biztosítja, hogy a kamera az esemény előtti másodperceket is rögzítse, így biztosítva a teljes képet.

A DR900X Plus beépített energiagazdálkodási áramkörrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a kamera soha ne merítse le a jármű akkumulátorát éjszakai működés közben, és kikapcsol, ha az autó akkumulátorának szintje egy előre beállított szint alá csökken. A meghosszabbított felvételi időhöz egyszerűen adjon hozzá egy Power Magic Ultra B-124X akkumulátort.

A DR900X PLUS – 2CH két parkolási módot támogat, a mozgás- és ütésérzékelést, valamint a Time Lapse.

A mozgás- és ütésérzékelési mód a kamera képérzékelőjét használja a mozgás észlelésére, a beépített gyorsulásmérőt/G-érzékelőt pedig az ütések vagy ütések észlelésére. A mozgás és mozgás által előidézett nemkívánatos felvételek számának csökkentése érdekében a DR900X meg tudja határozni azokat a területeket, amelyeket figyelmen kívül kell hagyni, így kiküszöbölheti a lengő fák, messzire mozgó tárgyak stb. által kiváltott felvételeket.

Time Lapse módban a videofájlok méretének csökkentése és az SD-kártya tárhelyének megtakarítása érdekében a kamera folyamatosan mindössze 1 FPS (egy képkocka/másodperc) sebességgel rögzít a normál 30/60 FPS helyett. Minden esemény klip azonban teljes felbontásban és 30 FPS-sel kerül rögzítésre. Egy szabványos 32 GB-os microSD kártya több mint 48 órányi időzített videó tárolására képes a legmagasabb (extrém) videóminőségi szinten.

Zökkenőmentes párosítás a BlackVue alkalmazással

Könnyed beállítás. Mondjon búcsút a jelszavaknak anélkül, hogy a biztonságot veszélyeztetné.

Egyszerűen csatlakozzon a műszerkamerához anélkül, hogy elhagyná a BlackVue alkalmazást. A zökkenőmentes párosítással a műszerkamera beállítása gyerekjáték. Csak kapcsolja be a műszerkamerát, majd egyszerűen csatlakozzon a BlackVue alkalmazásból, és kövesse az egyszerű utasításokat.

Akár a dashcam fájljai és beállításai között szeretne böngészni, akár a dashkamerát a felhőhöz szeretné csatlakoztatni, a zökkenőmentes párosítás mindent egyszerűvé és intuitívvá tesz.

TERMÉK LINK :

https://www.emag.hu/blackvue-dr900x-2ch-plus-menetrogzito-kamera-4k-uhd-fekete-eiablvrej0016/pd/D98064MBM/?cmpid=87202&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAoeGuBhCBARIsAGfKY7xvxXvNk21TU3bLtSZBvQ4QRVpnyZvxMiSLemKsFLIlCzJtF3smxfwaAhRfEALw_wcB

99 999 Ft
szállítási díj nélkül